Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai rapid si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele .
Ardeiul gras sau capia se spala,se curata de cotoare,de seminte,se zvanta si se toaca cubulete sau fasii subtirele.
Ardeiul tocat se ambaleaza in pungi legate bine sau vidate sau chiar in cutii din material plastic.
Se foloseste cu succes la supe, creme, ciorbe, tocanite, fripturi,pizza,sosuri,preparate din carne si peste etc.
Ardeiul tocat se poate ambala separat pe culori sau amestecat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii