Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai rapid si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele .
Ardeiul gras sau capia se spala,se curata de cotoare,de seminte,se zvanta si se toaca cubulete sau fasii subtirele.
Ardeiul tocat se ambaleaza in pungi legate bine sau vidate sau chiar in cutii din material plastic.
Se foloseste cu succes la supe, creme, ciorbe, tocanite, fripturi,pizza,sosuri,preparate din carne si peste etc.
Ardeiul tocat se poate ambala separat pe culori sau amestecat.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii