Pestele dorada se asezoneaza cu sare, piper, 1/2 lamaie stoarsa in interior si se adauga 1/2 lamaie taiata semicerc, untul taiat felii subtiri si crenguta de rozmarin, totul in interior.
Albusul de ou se amesteca cu sarea grunjoasa pana devine o pasta foarte tare, sa nu se dezlipeasca de mana (usor de modelat , sa nu se lase). Pestele se pune intr-o tava si se acopera cu pasta obtinuta, modelandu-se uniform pe tot pestele.
Se baga la cuptor 20 minute la 160 grade. Se poate servi cu crema de usturoi "fracme" din albus de ou, lamaie sau crema de unt cu lamaie, "fracme" pofta buna.
"hanul voievozilor"
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii