Pestele dorada se asezoneaza cu sare, piper, 1/2 lamaie stoarsa in interior si se adauga 1/2 lamaie taiata semicerc, untul taiat felii subtiri si crenguta de rozmarin, totul in interior.
Albusul de ou se amesteca cu sarea grunjoasa pana devine o pasta foarte tare, sa nu se dezlipeasca de mana (usor de modelat , sa nu se lase). Pestele se pune intr-o tava si se acopera cu pasta obtinuta, modelandu-se uniform pe tot pestele.
Se baga la cuptor 20 minute la 160 grade. Se poate servi cu crema de usturoi "fracme" din albus de ou, lamaie sau crema de unt cu lamaie, "fracme" pofta buna.
"hanul voievozilor"
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii