autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEI A LA NAPOLITANA

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Ingrediente
5-DOVLECEI, 50Gr. UNTURA, 25 Gr. PEZMET, 3 LINGURITE DE ULEI, 200 Gr.BRANZA DE BURDUF, 1Kg. ROSII BINE COAPTE, 1 LINGURITA DE ZAHAR, 1 CEAPA MIJLOCIE, OREGANO, FAINA, SARE, PIPER, DUPA GUST

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

1)SE TAIE DOVLECEII IN RONDELE SE SAREAZA SI SE LASA 20 MIN. LA SCURS INTR-O STRECURAROARE.
2)INTR-O TIGAIE SE PUNE LA CALIT CEAPA TOCATA MARUNT IN AMESTECUL FORMAT DE UNTURA SI ULEI.INAINTE DE A PRINDE CULOARE SE ADAUGA OREGANO, ROSIILE DECOJITE TAIATE IN CUBULETE SI UN PRAF DE SARE.SE ACOPERA TIGAIA SI SE LASA LA FOC MIC PANA CAND ROSIILE SUNT MOI SI SCADE ZEAMA LA JUMATATE.SE POTRIVESTE DE SARE SI PIPER.
3)SE SCURG BINE DOVLECEII SE DAU PRIN FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI.SE PUN LA SCURS PE UN PLATOU PE CARE SE PUNE HARTIE DE BUCATARIE.
4)SE PUN INTR-O TAVA RANDURI ALTERNATIVE DE DOVLECEI, ROSII SI BRANZA.ULTIMUL RAND SE PUNE CASCAVAL RAS SAU MOZARELLA, SE PRESARA PEZMETUL SI SE DA LA CUPTORU INCINS LA 170 grade,30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI A LA NAPOLITANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofi se curata si se pun la fiert cu putina sare, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Ouale

56 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Fajitas cu carne de pui si cascaval

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 5-DOVLECEI
  • 50Gr. UNTURA
  • 25 Gr. PEZMET
  • 3 LINGURITE DE ULEI
  • 200 Gr.BRANZA DE BURDUF
  • 1Kg. ROSII BINE COAPTE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 CEAPA MIJLOCIE
  • OREGANO
  • FAINA
  • SARE
  • PIPER
  • DUPA GUST

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Porc cu fructe si piure cu ceapa verde