autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEI A LA NAPOLITANA

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Ingrediente
5-DOVLECEI, 50Gr. UNTURA, 25 Gr. PEZMET, 3 LINGURITE DE ULEI, 200 Gr.BRANZA DE BURDUF, 1Kg. ROSII BINE COAPTE, 1 LINGURITA DE ZAHAR, 1 CEAPA MIJLOCIE, OREGANO, FAINA, SARE, PIPER, DUPA GUST

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

1)SE TAIE DOVLECEII IN RONDELE SE SAREAZA SI SE LASA 20 MIN. LA SCURS INTR-O STRECURAROARE.
2)INTR-O TIGAIE SE PUNE LA CALIT CEAPA TOCATA MARUNT IN AMESTECUL FORMAT DE UNTURA SI ULEI.INAINTE DE A PRINDE CULOARE SE ADAUGA OREGANO, ROSIILE DECOJITE TAIATE IN CUBULETE SI UN PRAF DE SARE.SE ACOPERA TIGAIA SI SE LASA LA FOC MIC PANA CAND ROSIILE SUNT MOI SI SCADE ZEAMA LA JUMATATE.SE POTRIVESTE DE SARE SI PIPER.
3)SE SCURG BINE DOVLECEII SE DAU PRIN FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI.SE PUN LA SCURS PE UN PLATOU PE CARE SE PUNE HARTIE DE BUCATARIE.
4)SE PUN INTR-O TAVA RANDURI ALTERNATIVE DE DOVLECEI, ROSII SI BRANZA.ULTIMUL RAND SE PUNE CASCAVAL RAS SAU MOZARELLA, SE PRESARA PEZMETUL SI SE DA LA CUPTORU INCINS LA 170 grade,30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI A LA NAPOLITANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez la tigaie

Orez la tigaie

Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre

18 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume

Ciorba de legume

-Se curata ceapa,se taoca si se pune la undit cu putin ulei,cand ceapa devine translucida,se adauga,toate

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 5-DOVLECEI
  • 50Gr. UNTURA
  • 25 Gr. PEZMET
  • 3 LINGURITE DE ULEI
  • 200 Gr.BRANZA DE BURDUF
  • 1Kg. ROSII BINE COAPTE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 CEAPA MIJLOCIE
  • OREGANO
  • FAINA
  • SARE
  • PIPER
  • DUPA GUST

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Orez cu carne