autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEI A LA NAPOLITANA

Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DRAGOS ILIE VONICA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 iulie 2007

Ingrediente
5-DOVLECEI, 50Gr. UNTURA, 25 Gr. PEZMET, 3 LINGURITE DE ULEI, 200 Gr.BRANZA DE BURDUF, 1Kg. ROSII BINE COAPTE, 1 LINGURITA DE ZAHAR, 1 CEAPA MIJLOCIE, OREGANO, FAINA, SARE, PIPER, DUPA GUST

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

8 voturi

Mod de preparare

1)SE TAIE DOVLECEII IN RONDELE SE SAREAZA SI SE LASA 20 MIN. LA SCURS INTR-O STRECURAROARE.
2)INTR-O TIGAIE SE PUNE LA CALIT CEAPA TOCATA MARUNT IN AMESTECUL FORMAT DE UNTURA SI ULEI.INAINTE DE A PRINDE CULOARE SE ADAUGA OREGANO, ROSIILE DECOJITE TAIATE IN CUBULETE SI UN PRAF DE SARE.SE ACOPERA TIGAIA SI SE LASA LA FOC MIC PANA CAND ROSIILE SUNT MOI SI SCADE ZEAMA LA JUMATATE.SE POTRIVESTE DE SARE SI PIPER.
3)SE SCURG BINE DOVLECEII SE DAU PRIN FAINA SI SE PRAJESC IN ULEI.SE PUN LA SCURS PE UN PLATOU PE CARE SE PUNE HARTIE DE BUCATARIE.
4)SE PUN INTR-O TAVA RANDURI ALTERNATIVE DE DOVLECEI, ROSII SI BRANZA.ULTIMUL RAND SE PUNE CASCAVAL RAS SAU MOZARELLA, SE PRESARA PEZMETUL SI SE DA LA CUPTORU INCINS LA 170 grade,30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEI A LA NAPOLITANA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu mazare, ceapa verde si cartofi noi

Pui la cuptor cu mazare, ceapa verde si cartofi noi

Se incalzeste cuptorul la 190⁰C.Se unge o tava de copt cu 1 lingura ulei de masline si se imprastie

10 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu ciuperci

Cartofi cu ciuperci

Se curata cartofi, se spala, se tau cubulete apoi se pun la prajit in uleiul incins.Iar intre timp,

107 voturi    33 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

8 voturi

Ingrediente

  • 5-DOVLECEI
  • 50Gr. UNTURA
  • 25 Gr. PEZMET
  • 3 LINGURITE DE ULEI
  • 200 Gr.BRANZA DE BURDUF
  • 1Kg. ROSII BINE COAPTE
  • 1 LINGURITA DE ZAHAR
  • 1 CEAPA MIJLOCIE
  • OREGANO
  • FAINA
  • SARE
  • PIPER
  • DUPA GUST

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită