autor:

SIMONA PATRAS

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei rotunzi umpluti

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2014

Ingrediente
3 dovlecei rotunzi, 200 g piept de pui, 200 ml suc de rosii, 100 g ciuperci, 100 g rosii cherry, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1 ardei galben, 1 ardei kapia, ulei de masline, cimbru, busuioc, oregano, sare de mare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala bine, apoi li se taie capacele de deasupra.



Cu o lingurita se scobesc in interior si se pastreaza tot miezul.



Legumele se spala si se toaca marunt.



Pieptul de pui se spala se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper.



Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline, se adauga pieptul de pui, se lasa cateva minute pana se rumeneste usor pe ambele parti.



Se adauga legumele tocate, miezul de la dovlecei, cimbru, busuioc, oregano, sare , piper dupa gust si se lasa la foc mic.



Fiecare dovlecel rotund se umple cu amestecul de pui si legume, apoi se asaza intr-o tava termorezistenta in care se adauga sucul de rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 - 45 minute.



Dovleceii rotunzi umplut se servesc calzi alaturi de sosul de rosii.



S-aveti pofta !
Dovleceii se spala bine, apoi li se taie capacele de deasupra. Cu o lingurita se scobesc in interior si se pastreaza tot miez
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei rotunzi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    , 06 octombrie 2014

    arata foarte bine ,dar eu personal nu am vazut dovlecei rotunzi

  • Fara foto

    Veruscha Mica , 05 octombrie 2014

    Arata semzational!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Coltunasi cu branza sarata

Coltunasi cu branza sarata

Preparare aluat Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta. Se

4 voturi    1 comentariu
2h
Aluaturi si Foietaje
Tort cu ciocolata si fructe tropicale

Tort cu ciocolata si fructe tropicale

Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi
Pavlova cu afine si mure

Pavlova cu afine si mure

Preparare bezea Albusurile, la temperatura camerei le mixam la viteza mica impreuna cu un praf

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ceapa cu ficat de vitel Tocanita de ceapa cu ficat de vitel

Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte. Curatam si spalam ceapa si usturoiul. Spalam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi

In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul, taiate marunt, apoi morcovul, pastarnacul, dovlecelul, taiate cubulete mici sau rase, se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe