autor:

SIMONA PATRAS

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei rotunzi umpluti

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2014

Ingrediente
3 dovlecei rotunzi, 200 g piept de pui, 200 ml suc de rosii, 100 g ciuperci, 100 g rosii cherry, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1 ardei galben, 1 ardei kapia, ulei de masline, cimbru, busuioc, oregano, sare de mare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se spala bine, apoi li se taie capacele de deasupra.



Cu o lingurita se scobesc in interior si se pastreaza tot miezul.



Legumele se spala si se toaca marunt.



Pieptul de pui se spala se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper.



Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline, se adauga pieptul de pui, se lasa cateva minute pana se rumeneste usor pe ambele parti.



Se adauga legumele tocate, miezul de la dovlecei, cimbru, busuioc, oregano, sare , piper dupa gust si se lasa la foc mic.



Fiecare dovlecel rotund se umple cu amestecul de pui si legume, apoi se asaza intr-o tava termorezistenta in care se adauga sucul de rosii si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 - 45 minute.



Dovleceii rotunzi umplut se servesc calzi alaturi de sosul de rosii.



S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei rotunzi umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovlecei rotunzi umpluti cu ton

Dovleceii se spala bine si se pun in apa cu sare la fiert pentru circa 2-3 minute. Se scot pe

1 vot    0 comentarii
1h
RioMare

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    , 06 octombrie 2014

    arata foarte bine ,dar eu personal nu am vazut dovlecei rotunzi

  • Fara foto

    Veruscha Mica , 05 octombrie 2014

    Arata semzational!

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piept de pui cu legume