autor:

iulix

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti

Autor: iulix (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iulix (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
1 kg carne tocata de pui, 2 dovlecei, 2 cepe, 100g orez cu bobul lung, sare, piper, patrunjel, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala dovlecei, se curata de coaja si se taie in 3 parti egale(sau in 2 depinde de cat de mari sunt). Se scobeste mijlocul cu o lingurita. Separat se caleste ceapa cu putina sare si putina apa. Dupa ce s-a facut aramie se pune carnea tocata si se lasa sa se prajeasca putin. Apoi se pune orezul care a fost spalat dinainte in cateva ape. Se mai lasa un timp sa scada apa de la carne, iar spre sfarsit se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Se umplu dovlecei cu compozitia rezultata si se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor si se tin 1 ora. Se servesc calzi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu carne de pui

Dovlecei umpluti cu carne de pui

Dovleceii se curăţă "zebră",se scobesc de miez. Pieptul de pui se toacă cubuleţe,se amestecă

21 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardei si dovlecei umpluti- Deliciile verii !!

Ardeii se spala, se curata de cotoare. Dovleceii se spala se curata, se taie in doua daca sunt mai

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Imi place carnea tocata de pasare,este dietetica...

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iulix
Tort cu frisca si ananas

Tort cu frisca si ananas

Se separa galbenusurile de albusuri, cele din urma batundu-se spuma cu un praf de sare. Se adauga

3 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Salata de castraveti cu branza

Salata de castraveti cu branza

Se spala castravetii, se curata de coaja si se taie rondele. Apoi se da pe razatoarea mica branza.

0 voturi    1 comentariu
30 min
Salate reci
Tort cu frisca si cirese

Tort cu frisca si cirese

Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Cand sunt gata se adauga

2 voturi    3 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti) Sarmalute in foi de vita cu orez si legume yalangi (arabesti)

Sarmalutele "yalangi", sunt foarte gustoase si apetisante. Ele se servesc, fie reci fie calde. Este o reteta apreciata de

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui