Se spala dovlecei, se curata de coaja si se taie in 3 parti egale(sau in 2 depinde de cat de mari sunt). Se scobeste mijlocul cu o lingurita. Separat se caleste ceapa cu putina sare si putina apa. Dupa ce s-a facut aramie se pune carnea tocata si se lasa sa se prajeasca putin. Apoi se pune orezul care a fost spalat dinainte in cateva ape. Se mai lasa un timp sa scada apa de la carne, iar spre sfarsit se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Se umplu dovlecei cu compozitia rezultata si se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor si se tin 1 ora. Se servesc calzi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii