Se spala dovlecei, se curata de coaja si se taie in 3 parti egale(sau in 2 depinde de cat de mari sunt). Se scobeste mijlocul cu o lingurita. Separat se caleste ceapa cu putina sare si putina apa. Dupa ce s-a facut aramie se pune carnea tocata si se lasa sa se prajeasca putin. Apoi se pune orezul care a fost spalat dinainte in cateva ape. Se mai lasa un timp sa scada apa de la carne, iar spre sfarsit se adauga patrunjelul si mararul tocate marunt. Se umplu dovlecei cu compozitia rezultata si se pun intr-o tava unsa cu ulei la cuptor si se tin 1 ora. Se servesc calzi cu iaurt sau smantana.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii