autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEL A LA FLORINEL

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
2 dovlecei, piper, 2 oua, sare, piper, faina, ulei de masline, iaurt, usturoi proaspat, marar, busuioc, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se dau cu sare si piper, busuioc, oregano si se lasa la rece 30 de minute.
Se bat ouale cu restul de sare, piper, busuioc, oregano si se face omleta. Se toaca in mixer usturoiul si cu putin marar, apoi se pune putin iaurt si se face un sos.
Se pot face apoi snitele la gratar sau la tigaie si dupa ce se fac se amesteca cu sosul de usturoi si se lasa putin. se servesc calde. Daca mai vreti ceva aromat, presarati putin marar si este super buna. Sa aveti si o bere aproape !!
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL A LA FLORINEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole frecata, cu pirgalas si  slanina  prajita

Fasole frecata, cu pirgalas si slanina prajita

Fasolea se spala si se pune la inmuiat in apa calduta pentru 24 de ore (trebuie sa fie bine infoiata). Se

11 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
TAGLIATELLE CU LEGUME

TAGLIATELLE CU LEGUME

1.Pastele le pui la fiert in 2 litri de apa , in care ai adaugat 1 lgt de sare si 1 lg de ulei. 2.Cand

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Musaca in stil grecesc