autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

DOVLECEL A LA FLORINEL

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
2 dovlecei, piper, 2 oua, sare, piper, faina, ulei de masline, iaurt, usturoi proaspat, marar, busuioc, oregano

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se dau cu sare si piper, busuioc, oregano si se lasa la rece 30 de minute.
Se bat ouale cu restul de sare, piper, busuioc, oregano si se face omleta. Se toaca in mixer usturoiul si cu putin marar, apoi se pune putin iaurt si se face un sos.
Se pot face apoi snitele la gratar sau la tigaie si dupa ce se fac se amesteca cu sosul de usturoi si se lasa putin. se servesc calde. Daca mai vreti ceva aromat, presarati putin marar si este super buna. Sa aveti si o bere aproape !!
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL A LA FLORINEL" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bostanei rotunzi umpluti cu legume si mozzarela

Bostanei rotunzi umpluti cu legume si mozzarela

Intai se cojesc usor bostaneii de coaja, se taie un capac si se scoate continutul din ei lasand un

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciolan rasol cu garnitura de orez si legume