Dovlecel pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel pane

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei masline (sau de floarea-soarelui)
  • sare

Mod de preparare

Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti pune si putin piper). Luati ouale si le bateti ca pentru papara. Intr-un bol, pui aprox. 10 linguri faina alba de grau. Dai fiecare felie prin faina si ou si intr-o tigaie incinsa cu ulei(eu am folosit de masline) pui feliile la prajit.

Se servesc calzi, cu salata de rosii proaspete.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise