autor:

Cornea_Livia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecel pane

Autor: Cornea_Livia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornea_Livia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Ingrediente
1 dovlecel, 1-2 oua, faina, ulei masline (sau de floarea-soarelui), sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti pune si putin piper). Luati ouale si le bateti ca pentru papara. Intr-un bol, pui aprox. 10 linguri faina alba de grau. Dai fiecare felie prin faina si ou si intr-o tigaie incinsa cu ulei(eu am folosit de masline) pui feliile la prajit.



Se servesc calzi, cu salata de rosii proaspete.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel pane de post

Dovlecel pane de post

Se spala dovleceii, se curata de coaja si se taie rondele. Se pune sare peste fiecare felie de dovlecel

3 voturi    4 comentarii
25 min
Retete de post
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei masline (sau de floarea-soarelui)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cornea_Livia
Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Spalam pulpele si le dezosam (eu am luat pielita jos de pe ele). Dupa ce le-am dezosat batem carnea

4 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi gratinati la cuptor