autor:

Cornea_Livia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecel pane

Autor: Cornea_Livia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cornea_Livia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2014

Ingrediente
1 dovlecel, 1-2 oua, faina, ulei masline (sau de floarea-soarelui), sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati dovlecelul de coaja si taiati-l rondele. Condimentati cu putina sare (daca va place puteti pune si putin piper). Luati ouale si le bateti ca pentru papara. Intr-un bol, pui aprox. 10 linguri faina alba de grau. Dai fiecare felie prin faina si ou si intr-o tigaie incinsa cu ulei(eu am folosit de masline) pui feliile la prajit.



Se servesc calzi, cu salata de rosii proaspete.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEL PANE CU USTUROI

DOVLECEL PANE CU USTUROI

Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtiri. se pune pe farfurie si se pune sare si piper.Se

25 voturi    6 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
DOVLECEL PANE

DOVLECEL PANE

Dovlecelul curatat, spalat se taie rondele de 1 cm grosime, se sareaza si se lasa pe un platou 30

5 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei masline (sau de floarea-soarelui)
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cornea_Livia
Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Pulpe dezosate la cuptor cu cartofi

Spalam pulpele si le dezosam (eu am luat pielita jos de pe ele). Dupa ce le-am dezosat batem carnea

3 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta