Se ia coaja de pe dovlecel apoi se taie transversal in felii subtiri.Se bate oul impreuna cu sarea si piperul.Se trece dovlecelul prin ou,apoi prin faina si se pune in uleiul f bine incins.Se scoate pe o coala pentru a se absorbi grasimea.Se seveste cu otet amestecat cu apa si sare,sau cu mujdei.Se servesc calzi sau reci dupa preferinte..
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii