Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel patisson umplut (Curcubita pepo patissoniana )

Ingrediente

  • -2 bucati dovlecei patisson,
  • -2 linguri bulion de gogosari,
  • -1 ceapa,
  • -3 linguri ulei,
  • -300 gr.carne tocata de vita,
  • -2 oua,
  • -200 gr.cascaval,
  • -sare dupa gust,
  • -1/2 lingurita salvie,
  • -1/2 lingurita tarhon.

Mod de preparare

-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte.

-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand este patrunsa bine,se adauga bulionul de gogosari si se fierbe totul pret de cateva minute,sa tot fie vreo cinci minute,nu mai mult,apoi se umplu dovleceii cu acesta compozitie.Se pune cate un ou peste carne,se presoara cascaval,se pun capacele si se dau la cuptor.Cand intra scoitoarea in dovlecel este semn ca sunt gata si se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!

-Pentru o asa reteta este bine sa folositi dovleceii fragezi,adica sa nu fi ajuns la maturitate,se fac foarte usor si sunt absolut deliciosi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor