Drob cu peste ton

Timp pregatire
59 minute
Complexitate
medie
Drob cu peste ton

Ingrediente

  • .3 conserve de ton(eu am folosit in ulei)
  • .3 oua
  • .300 g crema de branza
  • .7 linguri de faina
  • .zeama de lamaie
  • .4 fire de usturoi verde
  • .marar verde

Mod de preparare

Se scurge pestele.Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza, ouale(2), usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se incorporeaza faina(6 linguri) si se amesteca bine.

Intr-o forma unsa cu putin ulei si tapetata cu faina se pune compozitia de mai sus.Se bate bine un ou la care se adauga o lingura rasa de faina .Se amesteca bine si se adauga peste compozitia de drob.Se da la cuptor.Cand este gata facuta si bine rumenita se scoate din cuptor ,se lasa sa se raceasca.Se serveste taiata felii cu marar presarat deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise