autor:

Alexandrina

» » Aperitive

Drob de ciuperci

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2015

Ingrediente
2 borcane cu ciuperci , 1/2 conserva porumb , 1-2 cepe uscate, 3-4 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1/2 ardei gras rosu, 200 g cascaval, 3 oua, 3 linguri smantana, sare, piper, 3 linguri ulei, marar, patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.

Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.

Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.

Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.

Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).

Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.

Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).

L-am feliat rece.



Dupa o idee Diva in bucatarie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Curatam ciupercile si le punem la calit in ulei, pana scade toata apa lasata de ciuperci. Intr-un

2 voturi    0 comentarii
59 min
Retete de Pasti
DROB DE CIUPERCI

DROB DE CIUPERCI

Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie

30 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionelcamy Beznea , 24 aprilie 2015

    bun...foarte bun....

  • Fara foto

    Maria Necsoiu , 22 aprilie 2015

    cred că este foarte gustoasă, după cum arată

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 borcane cu ciuperci 
  • 1/2 conserva porumb 
  • 1-2 cepe uscate
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 2-3 fire usturoi verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

53 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata