Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine.
Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt (eu folosesc robotul) se toaca si pulpele,ceapa si verdeata.
Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust.
Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei.
Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii