autor:

Alexanca

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pasare

Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexanca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Ingrediente
1kg ficat pui(refrigerat), 1kg inimi cu pipote(refrig.), 350 g pulpe pui dezosate, 3 oua crude, 2 oua fierte, 3 legaturi marar, 2 legaturi patrunjel, 4-5 cepe potrivite, 100 ml ulei, delikat de gaina si piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

45 voturi

Mod de preparare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt fierte pe jumatate se adauga ficatul spalat si scurs bine.

Cand sunt fierte se lasa la racit apoi se toaca marunt (eu folosesc robotul) se toaca si pulpele,ceapa si verdeata.

Se amesteca toate intr-un castron cu ouale crude,ulei,delikat si piper dupa gust.

Se unge o forma de cozonac si se aseaza un strat din compozitia obtinuta,se pun ouale fierte apoi se aseaza si restul compozitiei.

Se da la cuptorul incins in prealabil,la foc potrivit, cca. 40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

1. Spalam carnurile (ficateii ii curatam de pielite) si le punem la fiert separat, deoarece au timpi

9 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2013

    Gustos

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Foarte gustos!*****

  • Alexanca

    Alexanca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

    Multumesc frumos.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

      Foarte bun si gustos acest drob, imi place !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

45 voturi

Ingrediente

  • 1kg ficat pui(refrigerat)
  • 1kg inimi cu pipote(refrig.)
  • 350 g pulpe pui dezosate
  • 3 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 3 legaturi marar
  • 2 legaturi patrunjel
  • 4-5 cepe potrivite
  • 100 ml ulei
  • delikat de gaina si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexanca
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul

51 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Pizza rasfatata

Pizza rasfatata

Intr-un castron se amesteca sarea cu faina,separat se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga uleiul

33 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Tiramisu Ank

Tiramisu Ank

Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma

36 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Gustos

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Parizer de casa, special pentru copii