Se fierbe atat ficatul cat si inimile de pui si apoi de dau prin robot (sau masina de carne). La fiert se pune un praf de sare. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt si 2 oua si se condimenteaza dupa gust. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de chec in care ati pus hartie pergament, iar pe deasupra se agauga 1 ou batut spuma. Se baga in cuptorul preincalzit aprozimativ 35-40 de min. Eu am pus 35 de min. la 180 grade.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii