Se fierbe atat ficatul cat si inimile de pui si apoi de dau prin robot (sau masina de carne). La fiert se pune un praf de sare. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt si 2 oua si se condimenteaza dupa gust. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de chec in care ati pus hartie pergament, iar pe deasupra se agauga 1 ou batut spuma. Se baga in cuptorul preincalzit aprozimativ 35-40 de min. Eu am pus 35 de min. la 180 grade.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii