Se fierbe atat ficatul cat si inimile de pui si apoi de dau prin robot (sau masina de carne). La fiert se pune un praf de sare. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt si 2 oua si se condimenteaza dupa gust. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava de chec in care ati pus hartie pergament, iar pe deasupra se agauga 1 ou batut spuma. Se baga in cuptorul preincalzit aprozimativ 35-40 de min. Eu am pus 35 de min. la 180 grade.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii