1.Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.
2.Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.
3.Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi verdeaţa.Amestecăm bine iar la sfarşit adaugăm sarea şi piperul.
4.Aşezăm compoziţia în tavă. Noi am folosit o tavă de chec.
5.Se dă la cuptor cca 35-40 de min la foc mediu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii