autor:

Lia Maria

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob din piept de pui cu ciuperci

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2013

Ingrediente
300g piept de pui fiert, 1 legatura Frunze patrunjel, Un fir de praz, 3 fire ceapa verde, 1 ardei kapia, 500g ciuperci, 4 oua, 50g ulei, Sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

107 voturi

Mod de preparare

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de pui, fara piele si os, fiert si racit, inainte. Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita.
Punem uleiul la incins intr-o tigaie, adaugam ceapa, prazul si ardeiul, lasam cam 2’, la calit apoi adaugam ciupercile. Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15’, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea. Adaugam ouale,patrunjelul si pieptul de pui taiat in bucatele (dar nu foarte mici)asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc.
Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45’, pana se rumeneste frumos deasupra.
Portionam cand este rece si servim ca aperitiv.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
snitel din carne de pui

snitel din carne de pui

pieptul de pui se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele.intre timp se pregateste aluatul

4 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Andreia_Rusu

    Andreia_Rusu (Bucatar sef):

    Foarte gustoasa,tocmai ce am papat :)

  • Fara foto

    Catalin (Bucatar sef):

    ceva extraordinar de bun shy nu foarte pretentios de facut!

  • Crina

    Crina (Chef de cuisine):

    Eu fac des reteta , dar eu o fac putin diferit. Pun intr-o tavã de tartã o foaie pentru tarte (ce o cumpãr gata fãcutã)o gãuresc cu furculita, rastorn amestecul de mai sus in care am adaugat un pic de suncã presatã bucãtele si deasupra cand ii aproape gata in ultimele 10 min. pun branzã rasã. Super retetã! Din partea mea ai 5 *****

  • 32 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela , 24 iunie 2017

    Super, am sa fac si eu!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 februarie 2014

    Dana_Costea, sa va fie de bine ! ma bucur sa stiu ca v-a placut.Zi buna sa aveti !

  • Dana_Costea

    Dana_Costea (Maestru bucatar) , 06 februarie 2014

    Super gustoasa - am facut-o aseara - noi am mancat-o calda - cu salata.

    • Fara foto

      Pavel Paulina , 07 decembrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2013

      Elisa_Covaci, ma mucur foarte mult ca ai preparat reteta si desigur ca ti-a placut. Sa va fie de bine !

    • Elisa_Covaci

      Elisa_Covaci (Bucatar) , 13 noiembrie 2013

      facut, testa, devorat :)) buna buna de tot reteta!

    • Fara foto

      Vasilica Enache , 30 octombrie 2013

      cred ca-i foarte bun, am sa-l incerc si eu.

    • Fara foto

      Cristea Ada , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Georgiana Topirceanu , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Maria Teohari , 29 octombrie 2013

      lasa CATA CA FAC EU SI TU VII LA MANGALIA

    • Fara foto

      Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Catalin Bogdan Calin , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Gaby Si Carmen Gavril , 29 octombrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Maria Teohari , 29 octombrie 2013

      de incercat

    • Fara foto

      Aurelia Neagu , 21 septembrie 2013

      Este f bun si gustos !!!!!!!!! Este f bun si gustos !!!!!!!!!!

    • Fara foto

      Willi Schuch , 17 septembrie 2013

      Da,se fierb si se toaca marunt cu cutitul..Iese fain!! aby Si Carmen Gavril

    • Fara foto

      Mariana Lindner , 17 septembrie 2013

      il voi incerca saptamana aceasta

    • Fara foto

      , 16 septembrie 2013

      eu il mai fac din ficatei ,pipote si inimi de pasare ,iese excelent

    • Fara foto

      Geta Tudorache , 10 septembrie 2013

      Ouale le adaugam dupa ce s-a racit compozitia nu? probabil si pieptul tot atunci.

    • Mariana_Petrescu

      Mariana_Petrescu (Maestru bucatar) , 09 septembrie 2013

      Buono !!!!!!!!!!! )

    • Fara foto

      Lili Pietroseanu , 09 septembrie 2013

      noi romanii suntem cei mai buni...la gatit si la mancat! Nu conteaza unde ne-a aruncat viata...sanatos sau nu mancam bine1 Vero?

    • Fara foto

      Dino Cau , 14 iulie 2013

      in italia si chiama sfornatto di funghi con pollo e ardei si cuoce al forno per 20 minuti preparazione facile ps

    • Fara foto

      Nicoleta Si Marcel Riza , 13 iulie 2013

      no comment

    • Fara foto

      Aurel Hanu , 13 iulie 2013

      Dar pieptul de pui taiat cubulete cind il adaugi?

    • Fara foto

      Dragoi Valerica , 13 iulie 2013

      Foarte simplu si bun!

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2013

      Imi place mult aceasta varianta !!! Multumesc !

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 13 martie 2011

      grozava reteta ;varianta Crinei e de incercat

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 08 martie 2011

      Foarte reusit! am sã pregãtesc si eu, merçi de retetã:)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

      Foarte gustoasă, aspectuoasă şi sănatoasă!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

      Hmmm...ce deliciu!:)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 martie 2011

      Delicios!***** La fav...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

107 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

10 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

mihaela

Super, am sa fac si eu!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din carne