Zaharul impreuna cu otetul se pune la fiert pana se leaga bine.Intre timp ardeii iuti si gogosarii se spala si se curata de seminte.Alternativ se dau prin masina de tocat sau prin robot,iar cand siropul din zahar si otet a inceput sa se lege se adauga si acestia.
Se lasa sa fiarba 30 40 minute pana se leaga ca o dulceata.
Se serveste cu diferite tipuri de carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii