Se face un sirop legat din otet si zahar,se adauga ardeiii curatati de nervuri si seminte, spalati, taiati rondele sau dati la blender, se lasa pe foc 40 min, spre final se stoarce lamaia, se mai lasa 1-2clocote,apoi se pune dulceata fierbinte in borcane apoi se depoziteaza la camara.
Se foloseste la fripturi de carne, pizza, omlete, placinta cu carne, diferite sosuri.
Sfatul meu: atunci cand pregatiti aceasta dulceata, in primul rand asigurati-va ca nu sunt copii prin preajma, usa la bucatarie sa fie inchisa si geamul larg deschis pana se termina de fiert dulceata, obligatoriu sa purtati manusi si de asemenea cutitul sa fie bine spalat dupa ca s-au taiat ardeii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii