Se face un sirop legat din otet si zahar,se adauga ardeiii curatati de nervuri si seminte, spalati, taiati rondele sau dati la blender, se lasa pe foc 40 min, spre final se stoarce lamaia, se mai lasa 1-2clocote,apoi se pune dulceata fierbinte in borcane apoi se depoziteaza la camara.
Se foloseste la fripturi de carne, pizza, omlete, placinta cu carne, diferite sosuri.
Sfatul meu: atunci cand pregatiti aceasta dulceata, in primul rand asigurati-va ca nu sunt copii prin preajma, usa la bucatarie sa fie inchisa si geamul larg deschis pana se termina de fiert dulceata, obligatoriu sa purtati manusi si de asemenea cutitul sa fie bine spalat dupa ca s-au taiat ardeii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii