Se spala caisele, se scot sâmburii şi se pun în cratiţă. se presară fructoza şi se lasă până a doua zi. Se fierb la foc mare 45 de minute de când începe clocotul.
Se pun în borcane, în pături. Este pentru prima dată când prepar cu fructoză, de aceea a doua zi am fiert-o şi în aburi, adică în cuptorul aragazului, 30 de minute.
E foarte bună la gust, mai acrişoară, sper să se păstreze bine.
Permisă şi diabeticilor!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii