autor:

Adelina Damian-Fekete

» » , Conserve si muraturi, Dulciuri diverse

Dulceaţă de caise cu fructoză

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2011

Ingrediente
6 kg de caise, 1 kg de fructoză

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala caisele, se scot sâmburii şi se pun în cratiţă. se presară fructoza şi se lasă până a doua zi. Se fierb la foc mare 45 de minute de când începe clocotul.
Se pun în borcane, în pături. Este pentru prima dată când prepar cu fructoză, de aceea a doua zi am fiert-o şi în aburi, adică în cuptorul aragazului, 30 de minute.
E foarte bună la gust, mai acrişoară, sper să se păstreze bine.
Permisă şi diabeticilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceaţă de caise cu fructoză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Se unge o tava adinca cu unt si se aseaza rondele de mere.(merele curatite de coaja cind sint intregi

21 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Desert zebra

Desert zebra

Smintina se amesteca cu brinza si cu zaharul pudra, de adaugat jelatin(se inmoaie in 50gr de lapte).Amestecam

8 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 15 august 2011

    Foarte buna reteta -merita de incercat.

  • TeoBucatar

    TeoBucatar (Chef de cuisine) , 08 august 2011

    Tare aromata trebuie sa fie!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 07 august 2011

    Nu am incercat niciodata, dar cred ca e bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6 kg de caise
  • 1 kg de fructoză

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

97 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

4 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta -merita de incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti de casa