Ciresele se spala bine, se curata de samburi si codite.
Ciresele se spala bine, se curata de samburi si codite. Am cantarit fructele dupa curatare.
Se pun in cratita la fiert impreuna cu 3/4 din cantitatea de zahar. Cand incepe sa fiarba, adaugam si buchetetelul de menta si mai lasam sa fiarba 5 min, dupa care vom adauga si gelfix-ul amestecat cu restul de zahar. Lasam pe foc inca 3-4 min, dupa care dulceata poate si pusa in borcane si apoi la camara.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii