Cureti gutuile de coaja si le dai pe razatoarea mare. Le pui intr-un tifon si le fierbi pana incep sa se inmoaie, apoi le scurgi. Fierbi apa cu zaharul, iei spuma si, cand siropul s-a ingrosat, adaugi intai gutuile, iar dupa cateva clocote, zeama de lamaie. Cand ai probat si dulceata este bine legata, stingi focul si adaugi batonul de vanilie, taiat pe lungime. O pui calduta, in borcane pe care le legi cu celofan abia dupa ce dulceata s-a racit complet.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii