autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

DULCEATA DIN COJI DE POTOCALE

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
coji de portocale

Dificultate: Medie Timp: 2h

9 voturi

Mod de preparare

Se tin coji de portocale 8zile in apa rece: se schimba apa dimineata si seara:dupa cele 8 zile se taie felii si se fierb in apa: cand sunt fierte ,se strecoara bine si se cantaresc , aceiasi cantitate este nevoie de zahar
zaharulcantarit se pune intr-un vas ,se adauga apa cat acopera zaharul si se pune pe foc cand s-a fcut siropul se adauga cojile de portocale si se lasa pe foc pana se ingrose : se pune in borcane spalate si uscate
Daca ti-a placut reteta noastra "DULCEATA DIN COJI DE POTOCALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Sirop din conuri de brad

Sirop din conuri de brad

Satenii din zona de munte a judetului Harghita considera siropul obtinut din conuri de brad net

89 voturi    14 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Tonic Vegetal de Vara

Tonic Vegetal de Vara

Spalati bine toate ingredientele; Decojiti lamaia; Ghimbirul - se curata coaja cu o lingurita -

1 vot    0 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

2h

9 voturi

Ingrediente

  • coji de portocale

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Smoothie de Caise si Banane