autor:

Fara foto

» » Prajituri

Eclere

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat:, 500 g apa, 1 pachet margarina, 16-17 linguri faina, 8 oua, , Crema:, 1 litru lapte, 3-4 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zahar+galbenusuri+faina – se dizolva in lapte

Se fierb pe foc ca o ciulama, apoi se adauga albusurile batute spuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Eclere cu crema de vanilie si frisca

Eclere cu crema de vanilie si frisca

Mod de preparare Pentru coji Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se

187 voturi    28 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    cristinutza:) , 26 septembrie 2009

    dar nu te-ai obosit deloc cu explicatiile...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Aluat:
  • 500 g apa
  • 1 pachet margarina
  • 16-17 linguri faina
  • 8 oua
  • Crema:
  • 1 litru lapte
  • 3-4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 6 linguri faina

Raporteaza reteta

Fara foto

cristinutza:)

dar nu te-ai obosit deloc cu explicatiile...

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Kinder Pinguin