autor:

Fara foto

» » Prajituri

Eclere II

Autor: Roses (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Roses (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Lapte, Faina, Zahar, Vanilie, Margarina, oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

In 250 g apa clocotita se pun 125 g margarina, 1 lingurita zahar si 125 g faina si vanilie
Se fierb 2-3 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se pun 2-3 oua si se amesteca
Se fac gogoloaie.
Se pun in tava incinsa, in cuptorul incins la foc mic
Se deschide cumporul dupa 15 minute, cand se intoarce tava


Crema:
½ lapte
Faina
Zahar
2-3 oua
Vanilie
Margarina (unt)
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Eclere

Eclere

Punem apa la fiert impreuna cu untul/margarina si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

52 voturi    17 comentarii
1h
Prajituri
Eclere false

Eclere false

Scobim piscoturile cu o linguriță. Crema: Punem 300-350 ml lapte la fiert. Galbenusurile le frecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Lapte
  • Faina
  • Zahar
  • Vanilie
  • Margarina
  • oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu migdale si crema nutella