In 250 g apa clocotita se pun 125 g margarina, 1 lingurita zahar si 125 g faina si vanilie
Se fierb 2-3 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se pun 2-3 oua si se amesteca
Se fac gogoloaie.
Se pun in tava incinsa, in cuptorul incins la foc mic
Se deschide cumporul dupa 15 minute, cand se intoarce tava
Crema:
½ lapte
Faina
Zahar
2-3 oua
Vanilie
Margarina (unt)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii