Autor:
Roses (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
Lapte, Faina, Zahar, Vanilie, Margarina, oua
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
In 250 g apa clocotita se pun 125 g margarina, 1 lingurita zahar si 125 g faina si vanilie
Se fierb 2-3 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi se pun 2-3 oua si se amesteca
Se fac gogoloaie.
Se pun in tava incinsa, in cuptorul incins la foc mic
Se deschide cumporul dupa 15 minute, cand se intoarce tava
Crema:
½ lapte
Faina
Zahar
2-3 oua
Vanilie
Margarina (unt)
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere II" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Prepararea cojilor
Intr-un vas punem apa ,sarea si untul, dam la foc si tinem pana in momentul in
Cojile:
Se pune la fiert apa si uleiul. Cand au dat in clocot se adauga faina in ploaie si se amesteca
19 voturi
4 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate