autor:

patronik

» » Mancaruri cu carne

Escalop a' la grec

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2009

Ingrediente
- 6 felii de carne (se foloseste carnea cea mai frageda),, - 1 ceasca de ulei, , - sare, , - 150 g masline fara samburi, , - 1 lingurita boia de ardei, , - 1 ceasca supa de carne, , - piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea sub jet de apa rece, se usuca in prosop curat, se bat bucatile cu batatorul de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Se rumenesc bucatile cate 2-3 min. pe fiecare parte si se lasa in uleiul in care s-au prajit. Se acopera cu o cana de supa de carne si se lasa la foc mic sa fiarba inabusit. Se scot samburii maslinelor, se clocotesc cateva minute si se clatesc cu apa rece. Se pun peste escalopuri cand acestea sunt aproape gata. Se coloreaza sosul cu boia de ardei, se sareaza si se mai lasa putin pe foc. Escalopurile se servesc fierbinti, cu sosul in care s-au facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a' la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mamaliga italiana

Mamaliga italiana

Se taie in cubulete mici telemeaua, carnatii afumati si pieptul de porc afumat. Carnatii si pieptul

11 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Hamburger homemade

Hamburger homemade

Pentru inceput am intins carnea pe suprafata de lucru si am condimentat-o cu sare, piper si boia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    clara marinescu (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    interesanta reteta.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Mmmm ce bun.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 6 felii de carne (se foloseste carnea cea mai frageda),
  • - 1 ceasca de ulei
  • - sare
  • - 150 g masline fara samburi
  • - 1 lingurita boia de ardei
  • - 1 ceasca supa de carne
  • - piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri

clara marinescu (Chef de cuisine)

interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII