Escalop cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6 felii de carne (se foloseste carnea cea mai frageda),
  • - 1 ceasca de ulei,
  • - sare,
  • - 1 pahar vin alb,
  • - 250 g ciuperci,
  • - 1 lingura unt,
  • - 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se spala carnea, se bat bucatile cu batatorul de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Se rumenesc bucatile cate 3-4 min. pe fiecare parte si se scot pe un platou cand sunt gata si se tin la cald. Se curata ciupercile, sa spala si se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita impreuna cu untul, putina sare si o ceasca de apa calda. Se scad la foc mic si se pune vinul atunci cand nu mai au sos. O data cu vinul se adauga si faina desfacuta cu putina apa rece. Se pipireaza dupa gust si se mai fierb 15 min. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se rastoarna peste escalopuri si se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise