Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
- 6 felii de carne (se foloseste carnea cea mai frageda), , - 1 ceasca de ulei, , - sare, , - 1 pahar vin alb, , - 250 g ciuperci, , - 1 lingura unt, , - 1 lingurita faina
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se spala carnea, se bat bucatile cu batatorul de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Se rumenesc bucatile cate 3-4 min. pe fiecare parte si se scot pe un platou cand sunt gata si se tin la cald. Se curata ciupercile, sa spala si se taie felii subtiri. Se pun intr-o cratita impreuna cu untul, putina sare si o ceasca de apa calda. Se scad la foc mic si se pune vinul atunci cand nu mai au sos. O data cu vinul se adauga si faina desfacuta cu putina apa rece. Se pipireaza dupa gust si se mai fierb 15 min. Cand ciupercile s-au inmuiat bine, se rastoarna peste escalopuri si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel
12 voturi
4 comentarii
50 min
Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem
8 voturi
5 comentarii
1h 10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate