autor:

sweettreasures

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Escalop cu conopida

Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
Pt aproximativ 4 portii, - 500 grmuschi de vita, -condimente:sare,piper, -1 conopida, -putin ulei, -100 g unt, -300 gr ciuperci, -200 gr cascaval, -1l suc de rosii, -200 ml smantana, -100 ml vin alb, -zeama de la o lamaie, -busuioc, -cimbru, -patrunjel, -rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul se taie felii dupa care se bate si se condimenteaza.Apoi se da prin faina si se prajesc putin in ulei,pana se formeaza o crusta.
Bucatelele de conopida,fara coada,se fierb in apa cu sare, aproximativ 10 minute.
Se prepara un sos din sucul de rosii,vin alb,zeama de la lamaie,busuioc,cimbru,patrunjel,rozmarin.
Intr-o tigaie cu putin unt topit se pun ciupercile taiate feli la prajit.Cand sunt aproape gata se adauga putina sare,piper.Smantana se adauga dupa ce ciupercile s-au luat de pe foc si incep sa se raceasca.
Intr-un vas de Yena,uns cu unt in interior,se aseaza muschiuletul cu conopida,sosul si cascaval razuit deasupra.Se lasa la cuptor circa 20 de minute.
Se serveste impreuna cu ciupercile cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri de pui

Rulouri de pui

Preparare: Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Craticioara cu cartofi si crenvusti

Craticioara cu cartofi si crenvusti

Cartofii se fierb 15 minute,se scot,se racesc si se taie felii mai groase; Intr-o tigaie cu putin

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt aproximativ 4 portii
  • - 500 grmuschi de vita
  • -condimente:sare,piper
  • -1 conopida
  • -putin ulei
  • -100 g unt
  • -300 gr ciuperci
  • -200 gr cascaval
  • -1l suc de rosii
  • -200 ml smantana
  • -100 ml vin alb
  • -zeama de la o lamaie
  • -busuioc
  • -cimbru
  • -patrunjel
  • -rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de sweettreasures
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive
Salata taraneasca

Salata taraneasca

Se spala rosiile,ardeiul,ceapa.Se curata castravetele,si oul fiert tare, de coaja.Se taie totul cubulete(rosii,castravete,ceapa,parizer,oul

8 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul

7 voturi    3 comentarii
35 min
Retete vegetariene
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos marinat