autor:

sweettreasures

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Escalop cu conopida

Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2009

Ingrediente
Pt aproximativ 4 portii, - 500 grmuschi de vita, -condimente:sare,piper, -1 conopida, -putin ulei, -100 g unt, -300 gr ciuperci, -200 gr cascaval, -1l suc de rosii, -200 ml smantana, -100 ml vin alb, -zeama de la o lamaie, -busuioc, -cimbru, -patrunjel, -rozmarin

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Muschiul se taie felii dupa care se bate si se condimenteaza.Apoi se da prin faina si se prajesc putin in ulei,pana se formeaza o crusta.
Bucatelele de conopida,fara coada,se fierb in apa cu sare, aproximativ 10 minute.
Se prepara un sos din sucul de rosii,vin alb,zeama de la lamaie,busuioc,cimbru,patrunjel,rozmarin.
Intr-o tigaie cu putin unt topit se pun ciupercile taiate feli la prajit.Cand sunt aproape gata se adauga putina sare,piper.Smantana se adauga dupa ce ciupercile s-au luat de pe foc si incep sa se raceasca.
Intr-un vas de Yena,uns cu unt in interior,se aseaza muschiuletul cu conopida,sosul si cascaval razuit deasupra.Se lasa la cuptor circa 20 de minute.
Se serveste impreuna cu ciupercile cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt aproximativ 4 portii
  • - 500 grmuschi de vita
  • -condimente:sare,piper
  • -1 conopida
  • -putin ulei
  • -100 g unt
  • -300 gr ciuperci
  • -200 gr cascaval
  • -1l suc de rosii
  • -200 ml smantana
  • -100 ml vin alb
  • -zeama de la o lamaie
  • -busuioc
  • -cimbru
  • -patrunjel
  • -rozmarin

Raporteaza reteta

Retete
de sweettreasures
Piept de pui cu sos de rosii si masline

Piept de pui cu sos de rosii si masline

Se curata catei de usturoi si firul de ceapa verde,se spala si se taie marunt.Se pun la calit cu

5 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive
Salata taraneasca

Salata taraneasca

Se spala rosiile,ardeiul,ceapa.Se curata castravetele,si oul fiert tare, de coaja.Se taie totul cubulete(rosii,castravete,ceapa,parizer,oul

8 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul

7 voturi    3 comentarii
35 min
Retete vegetariene
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Inima in sos vanatoresc si cartofi piure