autor:

Fara foto

» » Fripturi

Escalop de caprioara cu ciuperci

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2 kg carne macra de caprioara, 200 g untura, 100 g faina, 1 kg ciuperci, 200 ml vin rosu, 50 g pasta tomate, 150 g ceapă, sare, piper pisat, dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza cu piper, se trece prin faina si se inabusa in untura. Cind sint gata se scot in alt vas, iar in grasimea ramasa se inabusa ceapa taiata marunt si ciupercile taiate lamele. Spre sfirsit se adauga vinul (stropit pe toata suprafata), pasta de tomate diluata cu putina apa, sare si piper, dupa gust si carnea. Se amesteca componentele dupa care se adauga putina apa calda sau supa pentru fierbere, care se mai continua pina cind carnea este bine patrunsa.

Se serveste cu cartofi prajiti sau natur. Escalopul de caprioara se poate pregati si cu sos de smintina, cu galuste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de caprioara cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de legume

Pulpe de pui pe pat de legume

Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat. Adaugam

3 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi
ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

ANTRICOT DE VITEL CU ROSII CHERRY

Se spala, se bate putin carne, se sareaza si apoi se prajeste pe ambele parti in uleiul incins.Cand

3 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg carne macra de caprioara
  • 200 g untura
  • 100 g faina
  • 1 kg ciuperci
  • 200 ml vin rosu
  • 50 g pasta tomate
  • 150 g ceapă
  • sare
  • piper pisat
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar combinat Party