Soia se pregateste in conformitate cu indicatiile de pe ambalaj.
Rumenim foarte usor faina.Lasam sa se raceasca apoi adaugam uleiul,untul sau margarina.Amestecam foarte bine.Turnam putin cate putina apa,pana obtinem o pasta subtire.Daca lucram cu atentie nu se formeaza cocoloase.Daca totusi acestea s-au format,se trece sosul prin sita.Trebuie sa avem aproximativ 500 ml.de sos,pe care il punem la foc potrivit.Avem grija sa amestecam continuu,pentru a nu se prinde de vas.Cand incepe sa se ingroase sa adauga soia si celelate ingrediente.Se mai da un clocot,apoi se introduce vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Daca dorim putrem sa ii adaugam inainte de a introduce vasul la cuptor si smantana.
Se poate servi atat fierbinte cat se rece presarata cu patrunjele verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii