Escalop din carne de caprioara cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de caprioara
  • bait
  • faina
  • untura/ulei
  • ceapa
  • ciuperci
  • pasta de tomate
  • smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • salata verde
  • vin rosu

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se scot bucatile de carne separat, iar in jiul format se inabusa ceapa, ciuperci si se fierb cca 10 min. Dupa fierbere se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, bait strecurat, sare, piper si se fierb cca 10 min.; se adauga vin. Sosul format se toarna peste feliile de carne si se introduc la cuptor cca 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise