Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se scot bucatile de carne separat, iar in jiul format se inabusa ceapa, ciuperci si se fierb cca 10 min. Dupa fierbere se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, bait strecurat, sare, piper si se fierb cca 10 min.; se adauga vin. Sosul format se toarna peste feliile de carne si se introduc la cuptor cca 15 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii