autor:

FABIO

» » Mancaruri cu carne

Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane: 500gr cotlet de porc fara os(taiat felii subtiri si batut), 300gr bureti de padure, faina, 100cl vin alb, 2 catei usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 500 cl apa, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu vin, adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati pana se evapora vinul. Adaugati apa si lasati la foc potrivit pana scade si devine ca o crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop din carne de porc cu bureti de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti la cuptor

Dovlecei umpluti la cuptor

Curatam dovleceii de coaja. Le scoatem miezul,apoi ii saram putin prin interior. Ceapa o curatam

5 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Un deliciu.Felicitari, ai votul meu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Waw ce bunatate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Imi place tare mult...

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Este foarte bun escalopul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 500gr cotlet de porc fara os(taiat felii subtiri si batut)
  • 300gr bureti de padure
  • faina
  • 100cl vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 500 cl apa
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Un deliciu.Felicitari, ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Orez cu ficatei si inimioare