autor:

FABIO

» » Mancaruri cu carne

Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 06 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 06 august 2009

Ingrediente
Pentru 4 persoane: 500gr cotlet de porc fara os(taiat felii subtiri si batut), 300gr bureti de padure, faina, 100cl vin alb, 2 catei usturoi, 1 crenguta de rozmarin, 500 cl apa, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu vin, adaugati ciupercile taiate cubulete si lasati pana se evapora vinul. Adaugati apa si lasati la foc potrivit pana scade si devine ca o crema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop din carne de porc cu bureti de padure" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi Dauphinoise cu pui si ciuperci

Cartofi Dauphinoise cu pui si ciuperci

Curatam cartofii, morcovul, ii spalam, ii taiem cuburi potrivit de mari si ii punem la fiert 15 minute,

24 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui in sos de rosii cu masline

Piept de pui in sos de rosii cu masline

Pieptul de pui se taie felii subtiri , se aseaza intr-o tava , se stropeste cu cateva picaturi de

14 voturi    26 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Un deliciu.Felicitari, ai votul meu.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Waw ce bunatate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Imi place tare mult...

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Este foarte bun escalopul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane: 500gr cotlet de porc fara os(taiat felii subtiri si batut)
  • 300gr bureti de padure
  • faina
  • 100cl vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 500 cl apa
  • sare
  • piper,

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Un deliciu.Felicitari, ai votul meu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval