autor:

Anonim

» » Sosuri

esenta de peste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
resturi de la prelucrarea pestelui (aripi, cozi etc), morcovi, radacina de telina, ceapa, foi de dafin, piper boabe, vin alb, otet, cuisoare si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Resturile din peste se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, ceapa, piper, cuiosoare, otet, foi de dafin si vin si se fierb cca 2 ore. Se strecoara si se patreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesmet picant ptr snitele

Pesmet picant ptr snitele

Se amesteca totul cu robotul de bucatarie pina este o compozitie uniforma.Se foloseste indata sau

7 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos pentru pizza

Sos pentru pizza

Se caleste ceapa in putin ulei/ unt. Se adauga rosiile date pe razatoare, urmate de ardei. Lasati

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de usturoi cu smantana