autor:

Anonim

» » Sosuri

esenta de peste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
resturi de la prelucrarea pestelui (aripi, cozi etc), morcovi, radacina de telina, ceapa, foi de dafin, piper boabe, vin alb, otet, cuisoare si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Resturile din peste se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, ceapa, piper, cuiosoare, otet, foi de dafin si vin si se fierb cca 2 ore. Se strecoara si se patreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos Gribiche

Sos Gribiche

Se fierbe in apa cu sare, oul , de jumatate ca sa-i ramana galbenusul moale( 2-3 minute) Cand este

11 voturi    8 comentarii
15 min
Sosuri
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

15 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Macaroane cellentani cu sos de morcovi si carne de vita