autor:

Anonim

» » Sosuri

esenta de peste

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
resturi de la prelucrarea pestelui (aripi, cozi etc), morcovi, radacina de telina, ceapa, foi de dafin, piper boabe, vin alb, otet, cuisoare si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Resturile din peste se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, ceapa, piper, cuiosoare, otet, foi de dafin si vin si se fierb cca 2 ore. Se strecoara si se patreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Piept de curcan cu sos cu mustar si tarhon

Incalzeste cuptorul la 200⁰C. Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga

4 voturi    4 comentarii
40 min
Sosuri
Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

Fasole verde si telina cu sos dulce-acrisor

1. Pentru sos, se incalzesc cele 2 uleiuri intr-o tigaie, se adauga ardeiul iute, usturoiul si ghimbirul

6 voturi    7 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Creveti, in sos picant-gampa al pil pil