autor:

dana ioana iacob

» » Mancaruri cu carne

Fajitas cu pui

Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana ioana iacob (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 februarie 2010

Ingrediente
2 piepturi pui taiate fasii, 2 chitre(lime), 1/2 lingura zahar, 2 linguri oregano, 1/2 lingura piper cayenne, 1/2 lingura scortisoara, 2 cepe medii taiate pestisor, 3 ardei gras( rosu, galben, verde)-taiati longitudinal in fasii cam de 1cm grosime, 3 linguri ulei, sare, piper, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face o marinata din sucul chitrelor, coaja rasa de la o chitra, zahar, oregano, piperul cayenne, scortisoara, sare si piper in care se adauga fasiile de pui. Se da la frigider sa se marineze min. 30 minute (eu las cam 3-4 ore pentru un gust mai puternic).

Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune puiul la prajit cam 5 min, apoi se adauga ardeiul si ceapa pana se inmoaie (cam 3 min.)
Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fajitas cu pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fajitas cu carne de pui si cascaval

Fajitas cu carne de pui si cascaval

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.Adaugam pieptul de pui taiat fasii si lasam la prajit pana

1 vot    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

Fajitas de pui cu guacamole si sos salsa

In prima etapa pregatesti puiul, il tai suvite subtiri si alaturi de el poti adauga ardeii si ceapa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 piepturi pui taiate fasii
  • 2 chitre(lime)
  • 1/2 lingura zahar
  • 2 linguri oregano
  • 1/2 lingura piper cayenne
  • 1/2 lingura scortisoara
  • 2 cepe medii taiate pestisor
  • 3 ardei gras( rosu
  • galben
  • verde)-taiati longitudinal in fasii cam de 1cm grosime
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de dana ioana iacob
Salata mea crocanta

Salata mea crocanta

Se taie morcovii,ridichile, ardeiul si castravetele cubulete mici. Se toaca ierburile si se amesteca

4 voturi    8 comentarii
10 min
Salate de legume
Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Fursecuri cu unt de arahide si ciocolata

Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia.

6 voturi    8 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pasca-prajitura

Pasca-prajitura

Amestecati ingredientele pt. umplututura. Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite

4 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba ?i se curata de piele cu atentie. Intr-o crati?? se pune ceap? tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Cordon Bleu