Se face o marinata din sucul chitrelor, coaja rasa de la o chitra, zahar, oregano, piperul cayenne, scortisoara, sare si piper in care se adauga fasiile de pui. Se da la frigider sa se marineze min. 30 minute (eu las cam 3-4 ore pentru un gust mai puternic).
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune puiul la prajit cam 5 min, apoi se adauga ardeiul si ceapa pana se inmoaie (cam 3 min.)
Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii