Se face o marinata din sucul chitrelor, coaja rasa de la o chitra, zahar, oregano, piperul cayenne, scortisoara, sare si piper in care se adauga fasiile de pui. Se da la frigider sa se marineze min. 30 minute (eu las cam 3-4 ore pentru un gust mai puternic).
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune puiul la prajit cam 5 min, apoi se adauga ardeiul si ceapa pana se inmoaie (cam 3 min.)
Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu patrunjel tocat.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii