Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Rosiile și usturoiul se stropesc cu ulei și se coc in cuptor. Ulterior, se scot și se toaca mărunt.
Baconul se taie și se prăjește. Apoi, se adauga roșiile și usturoiul și se călesc ușor. Se adauga 1/2 polonic din apa in care au fiert pastele și se lasă sa fiarbă 5 minute.
Se amesteca cu pastele și pătrunjelul tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii