Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Rosiile și usturoiul se stropesc cu ulei și se coc in cuptor. Ulterior, se scot și se toaca mărunt.
Baconul se taie și se prăjește. Apoi, se adauga roșiile și usturoiul și se călesc ușor. Se adauga 1/2 polonic din apa in care au fiert pastele și se lasă sa fiarbă 5 minute.
Se amesteca cu pastele și pătrunjelul tocat fin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii