autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Farfalle cu ton si gogosari murati

Autor: Geany (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Geany (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 octombrie 2013

Ingrediente
500g farfalle, 1 cutie ton marunti in ulei, gogosari murati, sare piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare; se lasa la racit si apoi se adauga tonul (se scurge uleiul din conserva) si gogosarii taiati fideluta; se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se face un aluat de consistenta moale din care rezulta 3 foi. Se intinde o foaie se unge cu bulion

4 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Pizza rapida

Pizza rapida

Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g farfalle
  • 1 cutie ton marunti in ulei
  • gogosari murati
  • sare piper

Raporteaza reteta

Retete
de Geany
Mancarica de cartofi cremoasa

Mancarica de cartofi cremoasa

- se fierb cartofii in apa cu sare (cu tot cu coaja), se curata si se taie rondele; - intr-o cratita

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa neframantata , cu cartofi