Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
200 ml frisca, 1 lingurita, zahar vanilat, 4 lingurite cacao, 4 lingurite zahar, 4 lingurite rom, 600 ml cafea filtru, pudra de cacao, pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bate frisca impreuna cu zaharul vanilat. In 4 cesti preincalzite se asaza praf de cacao, zahar si rom si se completeaza cu cafea fierbinte. Se spriteaza frisca si se presara pudra de cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fariseu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de piersici

Compot de piersici

Alegem piersicile care sunt coapte, dar mai tari la atingere, deoarece daca sunt moi nu sunt prea

1 vot    3 comentarii
3h
Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de trandafiri

Sirop de trandafiri

Rupem si spalam petalele de trandafir. Le punem intr-o oala mare. Adaugam 3 l apa. Punem la fiert.

5 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Interesanta !

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 ml frisca
  • 1 lingurita
  • zahar vanilat
  • 4 lingurite cacao
  • 4 lingurite zahar
  • 4 lingurite rom
  • 600 ml cafea filtru
  • pudra de cacao
  • pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Red Antioxidant