autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

fasole paistai cu branza

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
600 gr fasole verde, o ceapa, 50 gr parmezan, 50 gr branza emmental, o legatura de parunjel, un fir de busuioc, 300 gr de rosii, pesmet, ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja si taitile in bucati.spalati patrunjelul si curatati busuiocul. lasati doar frunzele de parunjel si taiati-le marunt. razuiti branza. puneti intr-o oala 3 litri de apa cu sare si ferbeti 15 min pastaile.puneti intr-o tigaie ulei si caliti ceapa 2 minute la foc mediu, puneti rosiile la foc mare pentru 5 min, adaugati patrunjelul si busuiocul si lasati inca 2 min.
deschideti cuptorul l a200 gr scurgeti bine pastaile ungeti tava cu ulei si puneti uniform pastaile si acoperti cu sos. deasupra se pune branza rasa si lasati 10 min la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole paistai cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Ciocanele de pui cu dovleac si fasole

Reteta aceasta am gasit-o in aceasta vara pe un site gastronomic (nu mai stiu exact care :P) si v-o

2 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Costite afumate cu cartofi la cuptor

Costite afumate cu cartofi la cuptor

Se spala bine coastele si se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare). Se

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2009

    Pastaile care se gasesc in Romania sunt excelente. Le folosesc f des. O anumita firma, normal. Chiar ieri am folosit 2 kg.

  • Gogu Mimi-Ovidia

    Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    pastaile carev le-am folosit aici in italia se numesc piattoni. sunt o varietate de fasole pastai de forma plata si se consuma intregi si sunt racoltate dupa ce se coleteaza ciclul de crestere. pastatia trebuie sa fie frageda, fara bucati de tulpina, si se curata marginile si atele. varietati multe dintre care pastai galbene, verzi, fideluta, ploiesteanca etc atentie la cumparare , trebuiesc sa fie fragezi si sa se rupa imediat dand un srop de seva, pastaia trebuie sa fie uniform si de culoare stralucitoare cu puncte in adancime. se pot conserva cam o saptamana in frigider in compartimentul de la verdeata intro punga sau hartie pentru frigider sa se evite uscare la suprafata. este indicat pentr anemie, diabet, convalescenta, diete pentru slabit datorita caloriilor scazute. este bogata in fibre. contine minerale, fier, potasiu, calciu, fosfor. la 100 gr proteine 2,4g , lipide 0,2 gr, glucide 2,1 gr, fibre 2,9gr vitamine A,B

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 600 gr fasole verde
  • o ceapa
  • 50 gr parmezan
  • 50 gr branza emmental
  • o legatura de parunjel
  • un fir de busuioc
  • 300 gr de rosii
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL