autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

fasole paistai cu branza

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
600 gr fasole verde, o ceapa, 50 gr parmezan, 50 gr branza emmental, o legatura de parunjel, un fir de busuioc, 300 gr de rosii, pesmet, ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

8 voturi

Mod de preparare

spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja si taitile in bucati.spalati patrunjelul si curatati busuiocul. lasati doar frunzele de parunjel si taiati-le marunt. razuiti branza. puneti intr-o oala 3 litri de apa cu sare si ferbeti 15 min pastaile.puneti intr-o tigaie ulei si caliti ceapa 2 minute la foc mediu, puneti rosiile la foc mare pentru 5 min, adaugati patrunjelul si busuiocul si lasati inca 2 min.
deschideti cuptorul l a200 gr scurgeti bine pastaile ungeti tava cu ulei si puneti uniform pastaile si acoperti cu sos. deasupra se pune branza rasa si lasati 10 min la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole paistai cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza dulce

Mancare de varza dulce

Se curata cele doua verze de foile exterioare, se spala si se taie in patru fiecare varza. Se toaca

21 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu ghimbir

Ghiveci de legume cu ghimbir

Se alege o cratita mare in care se pune uleiul la incalzit, adaugam ceapa taiata solzisori si o calim

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Super !

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2009

    Pastaile care se gasesc in Romania sunt excelente. Le folosesc f des. O anumita firma, normal. Chiar ieri am folosit 2 kg.

  • Gogu Mimi-Ovidia

    Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    pastaile carev le-am folosit aici in italia se numesc piattoni. sunt o varietate de fasole pastai de forma plata si se consuma intregi si sunt racoltate dupa ce se coleteaza ciclul de crestere. pastatia trebuie sa fie frageda, fara bucati de tulpina, si se curata marginile si atele. varietati multe dintre care pastai galbene, verzi, fideluta, ploiesteanca etc atentie la cumparare , trebuiesc sa fie fragezi si sa se rupa imediat dand un srop de seva, pastaia trebuie sa fie uniform si de culoare stralucitoare cu puncte in adancime. se pot conserva cam o saptamana in frigider in compartimentul de la verdeata intro punga sau hartie pentru frigider sa se evite uscare la suprafata. este indicat pentr anemie, diabet, convalescenta, diete pentru slabit datorita caloriilor scazute. este bogata in fibre. contine minerale, fier, potasiu, calciu, fosfor. la 100 gr proteine 2,4g , lipide 0,2 gr, glucide 2,1 gr, fibre 2,9gr vitamine A,B

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

8 voturi

Ingrediente

  • 600 gr fasole verde
  • o ceapa
  • 50 gr parmezan
  • 50 gr branza emmental
  • o legatura de parunjel
  • un fir de busuioc
  • 300 gr de rosii
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Legume crocante