spalati si curatati pastaile. curatati si taiati felii ceapa. spalati rosiile, curatati-le de coaja si taitile in bucati.spalati patrunjelul si curatati busuiocul. lasati doar frunzele de parunjel si taiati-le marunt. razuiti branza. puneti intr-o oala 3 litri de apa cu sare si ferbeti 15 min pastaile.puneti intr-o tigaie ulei si caliti ceapa 2 minute la foc mediu, puneti rosiile la foc mare pentru 5 min, adaugati patrunjelul si busuiocul si lasati inca 2 min.
deschideti cuptorul l a200 gr scurgeti bine pastaile ungeti tava cu ulei si puneti uniform pastaile si acoperti cu sos. deasupra se pune branza rasa si lasati 10 min la cuptor

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii