Fasole pastai cu pui la slow cooker

Timp pregatire
255 minute
Complexitate
redusa
Fasole pastai cu pui la slow cooker

Ingrediente

  • 500 g fasole pastai
  • 2 morcovi
  • 500 g piept sau pulpe de pui dezosate
  • 1 rosie mare
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 catei de usturoi
  • 1 bucatica de ghimbir proaspat
  • 1 mana de patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

Mod de preparare

Spalati fasolea pastai, apoi rupeti pastaile in doua. Curatati morcovii si taiati-i felii. Asezati pastaile si morcovii in vasul de la slow cooker, presarati putina sare, piper si putin ulei de masline, amestecati bine.

Taiati marunt usturoiul, rosia, ardeiul rosu, ghimbirul si patrunjelul, amestecati si adaugati putin ulei de masline, sare si piper. Puneti puiul in mixul de condimente obtinut, amestecati bine dupa care puneti carnea peste pastai.

Acoperiti cu capac aparatul slow cooker si setati functia High, iar timpul de gatire pentru 4 ore.

Lasati 30 min la racit si puteti sa serviti mancarea de fasole pastai cu pui la slow cooker.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor