autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

Mancare din pastai de fasole cu carne de porc

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iulie 2011

Ingrediente
Aproximativ 1/2 kg fasole proaspata pastai, 2-3 morcovi, 1 ceapa, 2 lingurite boia dulce, 100 ml ulei, 2-3 catei de usturoi, cimbru, piper macinat, sare, otet de mere cu miere, 4 lingurite amidon alimentar, 1 legatura patrunjel verde., , 300-400 g carne de porc(pulpa)

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Incepem cu carnita, pe care o spalam, o taiem cubulete si o punem la fiert in apa cu sare.
Curatam, spalam si taiem sau rupem pastaile bucatele, curatam si spalam ceapa si morcovii.
Intro cratita cu capacitate de 1 litru, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt si morcovii taiati rondele, calim usor pana ceapa devine sticloasa, adaugam cele 2 lingurite de boia dulce, adaugam fasolea, acoperim cu apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie fasolea si morcovii. Intre timp completati apa care scade, legumele sa fie usor acoperite de apa. Presaram piper macinat proaspat, adaugam 1 lingurita cimbru uscat sau proaspat, potrivim gustul mancarii cu sare, inacrim usor mancarea cu otet de mere cu miere, care ii va da un gust placut, usor dulce-acrisor. Sa va spun o smecherie, otetul de mere cu miere, este mult mai gustos si sanatos decat otetul din vin, eu il folosesc la inacritul ciorbelor si al salatelor de cruditati. Pregatim imediat o diresatura din 4 lingurite de amidon si putina apa, care se adauga la mancare si obtinem un sos fin. Amestecam sa nu se faca cocoloase, clocotim mancarea 1 minut, apoi stingem focul. Adaugam, usturoiul zdrobit cu presa si patrunjelul verde tocat marunt. Se serveste cu bucatele de carne fiarta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare din pastai de fasole cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu ceapa

Tocanita de porc cu ceapa

Pulpa de porc o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem bucatele potrivite. Curatam ceapa, o

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu unt  si ciupercute calite cu usturoi

Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi

Aceasta este o reteta pe care eu o prepar atunci cand nu am mai mult de 30min la dispozitie.In plus

11 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ganea Stan , 28 mai 2013

    servita separat, carnea mai ia gustul mancarii sau ramane ca un fel de ''rasol'' servita see you o garnitura de fasole pastai?

  • Fara foto

    Ganea Stan , 28 mai 2013

    totul e grozav! Cand se adauga carne fiarta?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    Lucia, multumesc de aprecieri.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      Draga bucatar, poate nu ai citit pana la sfarsit reteta, am scris ca mancarica se serveste cu bucatele de carne fiarta, sper sa intelegi. Multumesc pt comentariu.

    • Lucia

      Lucia (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

      Foarte, foarte gustoasa mancarica!

    • Fara foto

      bucatarul (Bucatar) , 08 ianuarie 2012

      poate nu vad eu bine sau nam inteles ceva....dar carnea cand se adauga???

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      Tatiana, cu tot dragul.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      Da, Adelina, acum este timpul ei.

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Epoca de vârf pentru fasole verde!

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Salvam reteta ta si multumim frumos pt ea.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Da, sunt bune Constanta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Multumesc Licuta.

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

      Arata grozav!!!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

      TeoBucatar, a fost apreciata de famile, s-a mancat tot ce am facut.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

      Da TeoBucatar, este buna, buna.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

      Imi plac pastarile foarte mult 1

    • TeoBucatar

      TeoBucatar (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

      Super cu fasolea proaspata!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

      Multumesc frumos, divinainbucatrie

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

      Buna mancarica!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • Aproximativ 1/2 kg fasole proaspata pastai
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite boia dulce
  • 100 ml ulei
  • 2-3 catei de usturoi
  • cimbru
  • piper macinat
  • sare
  • otet de mere cu miere
  • 4 lingurite amidon alimentar
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 300-400 g carne de porc(pulpa)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Lucia, multumesc de aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui în dovleac