autor:

autor

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

    Reteta postata pe: 07 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 07 august 2014

Ingrediente
- 2 conseve de fasole uscata, - 2 conserve de linte, - 4 linguri sos mediteranean, - 2 carnaciori bine afumati, - 3 legaturi de ceapa, numai partea alba, - 5 caise, bine coapte, - marar si patrunjel, - chili, - otet balsamic, - 1 lingurita rasa de indulcitor din stevie Green Sugar Cooking, - 4 linguri ulei de porumb pentru prajit, - sare si piper, , ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.



Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.



Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.



Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!



Pofta buna!



Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

Inainte de a trece la modul de preparare a spanacului, sa facem totusi o mica introducere. Despre

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane

Vinete pane

Intr-un castron mai mare se amesteca faina, ouale, uleiul, piperul, cimbrul, drojdia, patrunjelul

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 2 conseve de fasole uscata
  • - 2 conserve de linte
  • - 4 linguri sos mediteranean
  • - 2 carnaciori bine afumati
  • - 3 legaturi de ceapa
  • numai partea alba
  • - 5 caise
  • bine coapte
  • - marar si patrunjel
  • - chili
  • - otet balsamic
  • - 1 lingurita rasa de indulcitor din stevie Green Sugar Cooking
  • - 4 linguri ulei de porumb pentru prajit
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

101 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Chiftele din dovlecel si ton Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu

23 voturi    18 comentarii
1h
Aperitive
cartofi taranesti (5portii)