Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii. Scoatem carnaciorii si punem ceapa verde (partea alba, intreaga sau taiata in doua) la calit.
Taiem caise in bucatele mici si le adaugam alaturi de ceapa calita. Lasam 5 minute si adaugam sosul mediteranean. Macinam putin chili.
Punem si 3-4 foi de dafin. Adaugam indulcitorul si otetul balsamic, doua cani de apa si lasam sa fiarba 15 minute. Adaugam fasolea, lintea si carnatii si mai lasam sa fiarba 10-15 minute.
Adaugam verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper si gata mancarea!
Pofta buna!
Reteta pregatita de Vasile, @retete-de-mancaruri.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii