autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde ca la bunica

Autor: Pukka Food (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 04 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pukka Food (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 04 august 2011

Ingrediente
2 linguri de unt, 2 linguri faina, 1 linguriţă de sare, 1 linguriţă de zahăr, 1 / 4 cana ceapa, cubulete, 1 ceasca smantana, 3 cutii (450 g) fasole verde proaspata, drenată, 2 cesti de branza de capra, 1 / 2 cana biscuiti cu unt, maruntiti, 1 lingura unt, topit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 175 grade C.

2. Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Se presara făina pana se omogenizeaza şi se fierbe timp de un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa şi smântâna. Adaugati fasolea verde.

3. Se pune amestecul într-un vas . Ornati cu branza rasa pe deasupra. Într-un castron mic, amestecati împreună firimiturile de biscuiti si restul de unt si presarati peste branza

4. Coaceţi pentru 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea de sus este aurie şi brânza este topita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde ca la bunica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu legume la cuptor

Dovlecei cu legume la cuptor

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua pe lungime si se curata mijlocul de seminte cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc cu legume in stil oriental

Porc cu legume in stil oriental

Asa....dupa ce va prindeti parul, lasati bijuteriile pe etajera si va puneti sortuletul curat, luati

3 voturi    3 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pukka Food (Chef de cuisine) , 20 august 2011

    Ne putem identifica sau nu copilariile, experientele, insa merita incercata.

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 20 august 2011

    nu stiu ce bunica ai avut tu,dar a mea in nici un caz nu prepara acest gen de mancare.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri faina
  • 1 linguriţă de sare
  • 1 linguriţă de zahăr
  • 1 / 4 cana ceapa
  • cubulete
  • 1 ceasca smantana
  • 3 cutii (450 g) fasole verde proaspata
  • drenată
  • 2 cesti de branza de capra
  • 1 / 2 cana biscuiti cu unt
  • maruntiti
  • 1 lingura unt
  • topit

Raporteaza reteta

Retete
de Pukka Food
Meniu bio din trei ingrediente - ciocolata de menaj, goji berries, nuci pecan

Meniu bio din trei ingrediente - ciocolata de menaj, goji berries, nuci pecan

1. Se topeste o ciocolata de menaj - o pui intr-un ibric pe care il tii intr-o oala cu apa care fierbe

0 voturi    0 comentarii
20 min
Prajituri
Jeleu bio de la Pukka Food

Jeleu bio de la Pukka Food

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele. 2.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
salata de paste cu avocado si tofu bio

salata de paste cu avocado si tofu bio

1. Se pun la fiert pastele. 2. Se taie avocado si tofu cubulete mici. 3. Odata luate de pe foc,

1 vot    0 comentarii
30 min
Retete de post

Pukka Food (Chef de cuisine)

Ne putem identifica sau nu copilariile, experientele, insa merita incercata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Musaca de legume