1. Incalziti cuptorul la 175 grade C.
2. Topiti 2 linguri de unt intr-o tigaie mare la foc mediu. Se presara făina pana se omogenizeaza şi se fierbe timp de un minut. Se amestecă sarea, zahărul, ceapa şi smântâna. Adaugati fasolea verde.
3. Se pune amestecul într-un vas . Ornati cu branza rasa pe deasupra. Într-un castron mic, amestecati împreună firimiturile de biscuiti si restul de unt si presarati peste branza
4. Coaceţi pentru 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când partea de sus este aurie şi brânza este topita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii