se distuie baconul taiat cubulete cu lingura de ulei pana se rumeneste umpic baconul,apoi se taie vegetalele cub ulete si se pun peste bacon,se mai lasa cam 5 min. se se distuie apoi se pune fasolea verde peste vegetale si se pune apa cat sa se acopere fasolea verde,se potriveste de sare,vegeta si piper si se lasa sa fiarba.cand este apropape gata se pune usturoiul pisat apoi se facefaina cu smantana si subtiata cu lapete si se toarna peste fasole si la urma cand este gata pui mararul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii