autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

fasole verde cu bacon

Autor: oana balan (Bucatar)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 29 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana balan (Bucatar)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 29 martie 2006

Ingrediente
1 lingura ulei,1 ceapa, morcov, tulpina de telina, de ardei rosu,1 pastarnac,4 felii groase de un cm de bacon,2 linuri faina,smantana,lapte2 catei usturoi, ,piper,sare

Dificultate: Medie Timp: 35 min

10 voturi

Mod de preparare

se distuie baconul taiat cubulete cu lingura de ulei pana se rumeneste umpic baconul,apoi se taie vegetalele cub ulete si se pun peste bacon,se mai lasa cam 5 min. se se distuie apoi se pune fasolea verde peste vegetale si se pune apa cat sa se acopere fasolea verde,se potriveste de sare,vegeta si piper si se lasa sa fiarba.cand este apropape gata se pune usturoiul pisat apoi se facefaina cu smantana si subtiata cu lapete si se toarna peste fasole si la urma cand este gata pui mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole verde cu bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de  fasole verde

Rulouri de pui invelite in bacon cu garnitura de fasole verde

Pieptul de pui se pune intr-o marinata pentru fragezire, marinata este formata din : 1 ceapa, 2 catei

20 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi
Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)

Tocana de porc cu ciuperci ( Zepter)

Curatam ceapa rosie si o taiem solzisori. Ceapa verde o tocam marunt. Scoatem din conserva ciupercile

3 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Merita incercata !

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 24 iulie 2008

    Si fasolea verde? Cat trebuia?

Dificultate

Medie

Timp

35 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei,1 ceapa, morcov, tulpina de telina, de ardei rosu,1 pastarnac,4 felii groase de un cm de bacon,2 linuri faina,smantana,lapte2 catei usturoi, ,piper,sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Orez cu pui si legume