Ceapa tocata marunt, morcovul si telina rase se calesc in ulei, se adauga carnea tocata, se potrivesc de sare si piper, se lasa la foc mic 1/2 ora, apoi se adauga fasolea verde si se lasa pe foc inca 10 minute.
Separat se curata cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se face un piure, se adauga dupa ce se racesc putin smantana si oul.
Se ia o tava mai inalta si se toarna amestecul de carne cu fasole, peste acesta se pune piureul de cartofi si se presara cascavalul ras, se pune in cuptor 20 minute pana se rumeneste.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii