autor:

autor

» » Salate

Fasole verde cu maioneza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt, 200 gr. maioneza, usturoi pisat ca pentru mujdei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

11 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi.
Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate cu pasta de usturoi din comert
Se amesteca ingredientele; se potiveste de sare si usturoi.Se servesc ca atare la aperitiv, alaturi de alte salate, sau se pot face tartine ornate
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Salate
FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

FASOLE VERDE CU SOS DE MAIONEZA

Fasolea se curata,se spala,se fierbe in apa rece sau in baie de aburi si se taie in cubulete potrivite.Se

42 voturi    10 comentarii
30 min
Salate
Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

Salata de cartofi noi si fasole verde cu sos de maioneza

- Se curăţă şi se spală bine cartofii, apoi se pun la fiert în apă cu sare sau la fiert

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

11 voturi

Ingrediente

  • 400 gr. fasole verde fiarta si taiata marunt
  • 200 gr. maioneza
  • usturoi pisat ca pentru mujdei

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Un deliciu...

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Lalele din rosii umplute cu branza Lalele din rosii umplute cu branza

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Salata de pui, cu legume si iaurt Salata de pui, cu legume si iaurt

Se pune la fiert o oala cu apa, cu putina sare. Se adauga pieptul de pui si se lasa la fiert, pana da intr-un clocot. Se scurge apa,

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive