autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos olandez

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kg.fasole,3 linguri margarina, 50 gr. faina, 1 ceasca lapte, ou, 150 gr. smintina, 50 gr. cascaval ras, marar si sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe. Din margarina, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu oul, cascavalul ras, fasolea, smintina,verdeata si sarea . Se pun intr-un vas termorezistent si se dau 20 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Crochete cu dovlecei

Crochete cu dovlecei

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Luam cate putin din dovlecelul

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se

23 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg.fasole,3 linguri margarina
  • 50 gr. faina
  • 1 ceasca lapte, ou
  • 150 gr. smintina
  • 50 gr. cascaval ras
  • marar si sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesant !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta rustica cu dovlecei