autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos olandez

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kg.fasole,3 linguri margarina, 50 gr. faina, 1 ceasca lapte, ou, 150 gr. smintina, 50 gr. cascaval ras, marar si sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe. Din margarina, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu oul, cascavalul ras, fasolea, smintina,verdeata si sarea . Se pun intr-un vas termorezistent si se dau 20 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele din dovlecel si ton

Chiftele din dovlecel si ton

Curatam dovleceii de coaja, taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute). Ii scoatem

23 voturi    18 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta

Se fierbe fasolea in apa cu sare schimband de 3 ori apa. Trebuie capac sau sistemul Doubletta cum

3 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg.fasole,3 linguri margarina
  • 50 gr. faina
  • 1 ceasca lapte, ou
  • 150 gr. smintina
  • 50 gr. cascaval ras
  • marar si sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesant !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tajine de pui cu naut si masline