autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole verde cu sos olandez

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
1kg.fasole,3 linguri margarina, 50 gr. faina, 1 ceasca lapte, ou, 150 gr. smintina, 50 gr. cascaval ras, marar si sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe. Din margarina, faina si lapte se face un sos care se amesteca cu oul, cascavalul ras, fasolea, smintina,verdeata si sarea . Se pun intr-un vas termorezistent si se dau 20 minute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu sos olandez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de fasole boabe

Mancarica de fasole boabe

Fasolea se fierbe si se scurge in 3 ape. In a treia apa se adauga un pic de sare, morcovul si o lingura

16 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai cu rosii

Pastai cu rosii

Pastaile se spala si se pun la scurs. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Adaugam

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1kg.fasole,3 linguri margarina
  • 50 gr. faina
  • 1 ceasca lapte, ou
  • 150 gr. smintina
  • 50 gr. cascaval ras
  • marar si sare

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Interesant !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu parmezan in vasul roman