autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Salate

Fatush-salata din tarile arabe

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 25 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
1/2 Kg castraveti taiati rondele sau cuburi, 1 salata verde mica, taiata fisii, 1 piine arabeasca prajita la cuptor, 1/2 Kg rosii, taiate cuburi, 10 ridichi mici,rondele, 1 lingurita sare, 5 catei usturoi, sucul de la 2 lamii, 3 linguri otet, 1/4 ceasca ulei de masline, 1 ceapa taiata pestisori, 3/4 ceasca patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul taiat fin se amesteca cu piinea rupta bucati.
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu uleiul,lamiia si otetul apoi se toarna peste zarzavat .
Se adauga patrunjelul si se amesteca usor .
Daca ti-a placut reteta noastra "Fatush-salata din tarile arabe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de varza

Salata de varza

Se taie o varza fideluta, se adauga o rosie, putina sare si piper, o lingurita de otet si o lingura

1 vot    1 comentariu
5 min
Salate de legume
Salata

Salata "Beuf"

Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se

4 voturi    6 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    dar piinea arabeasca are ,usor,alt gust si sint bucati mai mari ,rupte ;tot farmecul este ca lipseste miezul(de la crutoane ,pe care eu le prajesc usor in ulei si putin usturoi) Sincer e putin deosebita

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Eu ii spun salata cu crutoane.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    2 feluri de fatush

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Delicioasa salata ta de paine! Eu o fac la fel, minus usturoiul; de asemenea o pregatesc atat cu paine prajita cat si neprajita.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 Kg castraveti taiati rondele sau cuburi
  • 1 salata verde mica
  • taiata fisii
  • 1 piine arabeasca prajita la cuptor
  • 1/2 Kg rosii
  • taiate cuburi
  • 10 ridichi mici,rondele
  • 1 lingurita sare
  • 5 catei usturoi
  • sucul de la 2 lamii
  • 3 linguri otet
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 3/4 ceasca patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

dar piinea arabeasca are ,usor,alt gust si sint bucati mai mari ,rupte ;tot farmecul este ca lipseste miezul(de la crutoane ,pe care eu le prajesc usor in ulei si putin usturoi) Sincer e putin deosebita

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi