- Dupa ce se spala si se curata legumele, totul se taie cubulete.
- Painea libaneza se taie patratele 1-2cm si se prajestein uleiul bine infierbintat, dupa ce se face de culoare galbenue unchisa (nu sa fie arsa) se pune pe servetel de bucatarie sa se scurga uleiul.
- Se pun toate ingredientele intrun bol si se adauga 2 lingutite de otet, 3-4 linguri ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie, se sareaza dupa gust si pofta buna.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii