- Dupa ce se spala si se curata legumele, totul se taie cubulete.
- Painea libaneza se taie patratele 1-2cm si se prajestein uleiul bine infierbintat, dupa ce se face de culoare galbenue unchisa (nu sa fie arsa) se pune pe servetel de bucatarie sa se scurga uleiul.
- Se pun toate ingredientele intrun bol si se adauga 2 lingutite de otet, 3-4 linguri ulei de masline, sucul de la jumate de lamaie, se sareaza dupa gust si pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii