Intr-un vas de tuci topim zaharul ,la foc mic, avand grija sa nu se arda.
Zarzavatul il tocam marunt .
Cand zaharul este topit adaugam supa de fazan( de pui daca nu aveti fazan) si o lasam sa dea cateva clocote pina se topeste zaharul.
Adaugam cuisoarele si zarzavatul maruntit si lasam sa fiarba 4-5 minute.
Carnea de fazan o adaugam in acest sos si o lasam sa dea cateva clocote.
Mustarul, faina si smantana le amestecam bine sa nu faca cocoloase , adaugam supa , omogenizam si rasturnam in vas peste sos si carne.
Lasam sa dea cateva clocote , dupa care putem stinge focul.
Servim carnea de fazan alaturi de pireu de cartofi si mult sos.
Deasupra presaram patrunjel verde proaspat tocat.
Pofta mare sa aveti ! Savuros...
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/12/fazan-cu-sos-vanatoresc.html

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii