Intr-un vas de tuci topim zaharul ,la foc mic, avand grija sa nu se arda.
Zarzavatul il tocam marunt .
Cand zaharul este topit adaugam supa de fazan( de pui daca nu aveti fazan) si o lasam sa dea cateva clocote pina se topeste zaharul.
Adaugam cuisoarele si zarzavatul maruntit si lasam sa fiarba 4-5 minute.
Carnea de fazan o adaugam in acest sos si o lasam sa dea cateva clocote.
Mustarul, faina si smantana le amestecam bine sa nu faca cocoloase , adaugam supa , omogenizam si rasturnam in vas peste sos si carne.
Lasam sa dea cateva clocote , dupa care putem stinge focul.
Servim carnea de fazan alaturi de pireu de cartofi si mult sos.
Deasupra presaram patrunjel verde proaspat tocat.
Pofta mare sa aveti ! Savuros...
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/12/fazan-cu-sos-vanatoresc.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii