Fazan cu sos vanatoresc

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Fazan cu sos vanatoresc

Ingrediente

  • Fazanul si zarzavatul fiert in supa
  • 200 ml supa fazan
  • 2 linguri zahar
  • 4-5 cuisoare
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis
  • 1-2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas de tuci topim zaharul ,la foc mic, avand grija sa nu se arda.

Zarzavatul il tocam marunt .

Cand zaharul este topit adaugam supa de fazan( de pui daca nu aveti fazan) si o lasam sa dea cateva clocote pina se topeste zaharul.

Adaugam cuisoarele si zarzavatul maruntit si lasam sa fiarba 4-5 minute.

Carnea de fazan o adaugam in acest sos si o lasam sa dea cateva clocote.

Mustarul, faina si smantana le amestecam bine sa nu faca cocoloase , adaugam supa , omogenizam si rasturnam in vas peste sos si carne.

Lasam sa dea cateva clocote , dupa care putem stinge focul.

Servim carnea de fazan alaturi de pireu de cartofi si mult sos.

Deasupra presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta mare sa aveti ! Savuros...

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/12/fazan-cu-sos-vanatoresc.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise