Fazan cu sos vanatoresc

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Fazan cu sos vanatoresc

Ingrediente

  • Fazanul si zarzavatul fiert in supa
  • 200 ml supa fazan
  • 2 linguri zahar
  • 4-5 cuisoare
  • 1 lingura mustar frantuzesc Kamis
  • 1-2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-un vas de tuci topim zaharul ,la foc mic, avand grija sa nu se arda.

Zarzavatul il tocam marunt .

Cand zaharul este topit adaugam supa de fazan( de pui daca nu aveti fazan) si o lasam sa dea cateva clocote pina se topeste zaharul.

Adaugam cuisoarele si zarzavatul maruntit si lasam sa fiarba 4-5 minute.

Carnea de fazan o adaugam in acest sos si o lasam sa dea cateva clocote.

Mustarul, faina si smantana le amestecam bine sa nu faca cocoloase , adaugam supa , omogenizam si rasturnam in vas peste sos si carne.

Lasam sa dea cateva clocote , dupa care putem stinge focul.

Servim carnea de fazan alaturi de pireu de cartofi si mult sos.

Deasupra presaram patrunjel verde proaspat tocat.

Pofta mare sa aveti ! Savuros...

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/12/fazan-cu-sos-vanatoresc.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor