autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu peste, Salate

Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 februarie 2010

Ingrediente
Pentru peste, 250 gr file de peste, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde, 1 lingurita condimente pentru peste, 50 gr faina de malai, 50 gr pesmet, 1 ou, batut, 2 linguri ulei de masline, , Pentru cartofi, 1 kg cartofi, curatati, 50 gr unt, 200 ml lapte, sare si piper, , Pentru broccoli si pastai verzi, 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate, 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.
Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.
Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.

http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copt

Decongelam vinetele si le scurgem bine. Curatam ceapa si o tocam solzisori mici. Scurgem

15 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.

17 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      A adevarata provocare, bravo, fata frumoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte buna ideea. Eu am copt piftele la cuptor, nu m-am gandit si la paneu si,sau la peste in crusta la cuptor.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Extraordinar de buna ! Voi salva aceasta reteta si o voi prepara cu prima ocazie.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      N-am făcut niciodată crochetele de peşte la cuptor, dar sigur sunt mult mai sănătoase. O să le fac şi eu aşa de acum în colo. Iar garnitura e delicioasă! Felicitări, mititico!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Faorte gustos si dietetic preparat! Voi incerca si eu sa prepar la cuptor aceste snitele crocante!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru peste
  • 250 gr file de peste
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
  • 1 lingurita condimente pentru peste
  • 50 gr faina de malai
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru cartofi
  • 1 kg cartofi
  • curatati
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte
  • sare si piper
  • Pentru broccoli si pastai verzi
  • 450 gr buchetele de broccoli congelate
  • decongelate
  • 1 conserva (400 gr) pastai verzi
  • scurse
  • coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de sfecla rosie