Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie.
Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.
Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.
Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.
http://lauradfood.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii