Ingrediente
Pentru peste, 250 gr file de peste, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde, 1 lingurita condimente pentru peste, 50 gr faina de malai, 50 gr pesmet, 1 ou, batut, 2 linguri ulei de masline, , Pentru cartofi, 1 kg cartofi, curatati, 50 gr unt, 200 ml lapte, sare si piper, , Pentru broccoli si pastai verzi, 450 gr buchetele de broccoli congelate, decongelate, 1 conserva (400 gr) pastai verzi, scurse, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ou apoi prin amestecul cu pesmet.Aseaza fasiile de peste intr-o tava, stropeste-le cu ulei de masline si da-le la copt 25-30 minute, intorcandu-le pe cealalta parte la jumatatea timpului de coacere.
Intre timp prepara piureul de cartofi.Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu unt, lapte, sare si piper, dupa gust.Intr-un vas amesteca buchetele de broccoli cu pastaile verzi, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie verde.
Serveste fasiile de peste cu piure de cartofi, broccoli si pastai verzi.
http://lauradfood.blogspot.com/
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010
A adevarata provocare, bravo, fata frumoasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Foarte buna ideea. Eu am copt piftele la cuptor, nu m-am gandit si la paneu si,sau la peste in crusta la cuptor.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Extraordinar de buna ! Voi salva aceasta reteta si o voi prepara cu prima ocazie.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
N-am făcut niciodată crochetele de peşte la cuptor, dar sigur sunt mult mai sănătoase. O să le fac şi eu aşa de acum în colo. Iar garnitura e delicioasă! Felicitări, mititico!
lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Faorte gustos si dietetic preparat! Voi incerca si eu sa prepar la cuptor aceste snitele crocante!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Un deliciu...