Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Feliile de somon sarate cu sare groasa se lasa 2 minute deoparte, dupa care se spala cu multa apa si se usuca cu un prosop de hartie. Pe fiecare bucata de aluminiu punem o felie de somon, o ungem cu putin ulei de masline, punem o ramura de cimbru proaspat si bucatele de rosii cuburi. Inchidem bine folia de aluminiu si punem pachetele in tava. Le coacem intre 15-20 de minute in cuptorul incalzit la 180 de grade. Cand sunt gata, le servim indata alaturi de un mujdei de usturoi si mamaliga calda sau cu putin orez alb fiert. Este foarte gustos si fraged facut in aluminiu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii