autor:

licu pop

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ficat cu spanac si bureti de pom pane

Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: licu pop (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2010

Ingrediente
400gr ficat de vitel, 7-8 bureti de pom, 2-3 capetini de spanac proaspat, cozi de usturoi, 200ml de lapte, 3 linguri de smantana, 2 linguri faina, ulei pt prajit, 2 oua, condimente,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Asa se face de obicei spanacul in zona noastra:
se spala se curata si se pune in apa fierbinte si se fierbe 1-2min.Se strecoara si pe urma se toaca marunt.Intre timp se pune faina la prajit impreuna cu cozile de usturoi tocate in ulei incins si se stinge cu lapte.Se adauga spanacul,smantana se condimenteaza si se mai fierbe 1-2min.
Ciupercile se trec prin faina apoi prin ou(batut bine si condimentat) si se prajesc in ulei incins pana devin auri.
Ficatul:Il condimentez cu verdeturi si piper.
Eu ficatu il prajesc la foc foarte mic.Il prajesc cam 7-8 minute pana ce se evapora apa ce a lasat-o.Daca il vrem mai rumen il dam pe foc rapid cateva secunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat cu spanac si bureti de pom pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru inceput, vom curata legumele si le vom taiat marunt, dupa care, intr-o oala, vom pune 2-3

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu ouă ochiuri

Spanac cu ouă ochiuri

Tocăm ceapa şi usturoiul. Fierbem spanacul cam 7-8 minute, îl scurgem bine de apă şi

16 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Ce de bunatati pe aici !

  • violette

    violette (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    Delicioasa mancarica......

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

    O bunate mancarica ta cu ingrediente proaspete,imi place,felicitari!

    • Fara foto

      Sidy , 18 mai 2010

      Licule iar vi cu bunatati tentante....! Minunata mancare ai facut. Chiar spanac voiam sa fac si eu azi....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Foarte buna mancare ai pregatit,cu legume "adevarate"!Felicitari!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      Delicioasa mancarea ta! Cand sunt in criza de timp prepar spanacul la fel ca tine si il servesc cu oua ochiuri.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Buna, buna de tot.

    • liliana hristova

      liliana hristova (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      gustos

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Foarte gustoasa reteta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      O reteta tare buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

      Grozava mancare...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • 400gr ficat de vitel
  • 7-8 bureti de pom
  • 2-3 capetini de spanac proaspat
  • cozi de usturoi
  • 200ml de lapte
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • ulei pt prajit
  • 2 oua
  • condimente,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de licu pop
varza la cuptor cu carnat de casa

varza la cuptor cu carnat de casa

carnatul si costita se prajesc in ulei pana capata o crusta lucioasa pe urma se toarna berea pana

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de boeuf...de post

Salata de boeuf...de post

Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume

16 voturi    7 comentarii
1h
Retete de post
Tort de mere  cu visine si jeleu

Tort de mere cu visine si jeleu

12 linguri de zahar se caramelizeaza apoi se intinde pe maginile tavi.Merele se curata de coaja se

3 voturi    4 comentarii
2h
Torturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Ce de bunatati pe aici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Varza de Cluj